Magazin > VIP
8765 ogledov

To je razlog, da naša kraljica festivalov Regina na njih več noče nastopati

Regina instagram
Od njih se je zavestno umaknila.

Naša pevka Regina je z novo pesmijo Zopet plešem pred kratkim nastopila na Melodijah morja in sonca. Kraljica festivalov, ki je na odru Eme stala že osemkrat, na odru Popevke pa devetkrat, je priznala: “Od festivalov sem se zavestno odmaknila, a povabilu Ferija Lainščka sem se odzvala brez razmišljanja, ker je z njim tako lepo delati in letos praznujeva 20. obletnico najinega sodelovanja. On je poet, ki me pozna in me začuti in zato sem bila še toliko bolj vesela, ko sem prebrala besedilo. Moj mož Aleks Kogoj je vse še zaokrožil z glasbo v ritmu, kjer je čutiti pridih salse in bossa nove.”

59-letna pevka je razkrila, zakaj se nastopanju na festivalih sicer izogiba. “Vse skupaj je zelo naporno. Vzame mi ogromno energije in priprav za tiste tri minute, ko imaš možnost, da pokažeš, kar znaš. To je šprint in tu ni prostora za napake. Sicer je nastopanje na festivalu dobra promocija za skladbo, a ni nobene interakcije z občinstvom, vse se odvija na hitro. Zato zdaj dajem priložnost manjšim, butičnim nastopom,” je povedala.

Po toliko letih v glasbi ji je v veliko zadovoljstvo, da še vedno nastopa. “Pri tem pa nisem tako frekventna, kot ostali. Ne delam na ‘masi’. Na sceno pridem, ko imam kaj za pokazati, saj nisem eksistenčno odvisna od pevske kariere. Posledično mislim, da se me ljudje ne nasitijo,” je dodala Regina, ki trenutno ustvarja v glasbenem žanru bossa nove, jazza in sambe, kjer se vokalno počuti odlično. 

Pevka je po poklicu režiserka zvoka in sodeluje pri ustvarjanju reklam in online predstavitvenih filmov. Poklic opravlja s strastjo in veseli jo, da ima v okviru dela možnost spoznavati krasne ljudi.

Njeno najnovejšo pesem lahko poslušate spodaj. 

 

 

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • ferdopis59 10:47 14.julij 2024.

    Komentatorčki, naslednjič, ko nekaterim ljudel dodajate prilastke jih dajte v narekovaj. Te osebe niso to kar jim pripisujete (krajjica festivalon, kraljica ljudskih src in tako dalje) ampak so čisto normalni delovni ljudje. Razen izjem, ki potrebujejo medisko obravnavo in sami ...prikaži več pošiljajo resne ali namišljene osebne trenutke. Takšnim ljudem smo rekli, da so afne (opice).

  • Pierre 09:48 14.julij 2024.

    Njene glasovne sposobnosti so omejene... Regina je OUT.