Magazin > VIP
2383 ogledov

To je razlog, da o znanemu Slovencu v medijih ni ne duha ne sluha

Vlado Pilja facebook
Kljub temu je še vedno glasbeno dejaven.

Pevec Vlado Pilja (znan tudi kot Lepi Dasa) je pred desetimi leti slovensko občinstvo navdušil s pesmijo Joške do Koroške, ki ima na Youtubu skoraj tri milijone ogledov. Posledično so ga vsi začeli dojemati kot turbofolk zabavljača. “Mislili so, da sem samo za hec, kar pa ni res, saj večinoma pojem vse drugo,” za Žurnal24 pove Vlado. 

Čeprav v medijih že lep čas ni o njem ne duha ne sluha, je pevec še vedno glasbeno aktiven. To pa ni vse, sam prizna, da mu gre posel boljše kot v času izida omenjene pesmi, ki je bila prava uspešnica in je Vladu omogočila vstop na pomembne glasbene dogodke. Spomnimo, da je nekaj časa nastopal tudi v spremljevalni skupini pevke Nuše Derenda in leta 2010 nastopil na Emi, kjer je s pesmijo Tudi fantje jočejo zasedel 11. mesto.

“Nastopam večinoma na rojstnih dneh in zasebnih zabavah, tudi podjetja, kot je npr. Sanolabor, me povabijo za nastop. Včeraj sem nastopil v Velenju, danes v Kočevju, potem Piran …,” pove Vlado, ki je hvaležen, da priporočila zanj potekajo od ust do ust in se mu tako ni treba dodatno medijsko izpostavljati.

Vlado, ki septembra načrtuje objavo priredbe italijanske pesmi Alana Sorrentija, se v času, ko ni na odrih, posveča družini. 13-letnega sina ima s Simono Goršak, 9-letni sin Nikolaj pa se mu je rodil v razmerju s Katarino Lušino. Trenutno je Pilja srečen s svojo partnerko Andrejo Ovnik, s katero sta skupaj že šest let. 

V prostem času pevec veliko časa rad preživi na morju, kjer živi njegova sestra. Morje ima zanj poseben pomen, saj tam najde duhovni mir.

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.