Magazin > VIP
484 ogledov

To je resnica o posnetku, ki ga je objavila Planetova zvezda

Jerneja Ropas instagram
Ni vse tako, kot se zdi.

Jernejo Ropas smo lahko spoznali v Planetovem šovu Poroka na prvi pogled, v katerem se ji žal ni izšlo s Kristjanom, s katerim je bila poročena. Ko je oče dveh otrok šov zapustil, je Jerneja eksperiment nadaljevala z Markom, ki je bil prej poročen s Saro. A tudi njima se ni izšlo, zakaj, izveste TUKAJ.

Jerneji šov ni prinesel ljubezni, ji je pa prinesel večjo prepoznavnost, ki ima tudi temne plati. Tako se ji je pred kratkim zgodilo, da so ji ljudje, kljub temu da so jo blatili na spletu, še vedno hinavsko pošiljali prošnje za prijateljstvo. “Če mene ne bi blatili, vas nihče ne bi opazil,” je Jerneja zapisala takrat.

Sedaj je simpatična temnolaska opozorila še na eno past socialnih omrežij. Objavila je posnetek s svojim mačkom, na katerem je bilo videti kot, da joče: “Ne pozabite, vidite samo tisto, kar se jaz odločim, da delim. Moja družbena omrežja niso privatna, moje življenje pa je.”

Za Žurnal24 je pojasnila, da ni jokala, ampak se je samo stiskala z mačkom: “Kljub temu mnogi, ki me spremljajo na družbenih omrežjih, mislijo, da o meni vedo vse. Hkrati pa pozabijo, da se življenje odvija izven družbenih omrežjih in da kljub temu da nekdo veliko objavlja, to ne pomeni, da razkriva vse o sebi in svojem življenju. Slika je sekunda v dnevu, dan pa ima 24 ur.”

Ropasova je dodala, da ne smemo biti mnenja, da nekoga zares poznamo, če ga spremljamo na družbenih omrežjih. Pri objavah gre za načrtno izbrane posamezne trenutke v dnevu, vsakdan pa ima veliko več izzivov, kot jih prikažemo na Instagramu.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.