Magazin > VIP
39764 ogledov

To je Srbkinja z največjo zadnjico na svetu: Na mesec poje 6 kg nutelle

Natasha Crown Instagram
Na svojo postavo je zelo ponosna.

Natasha Crown je ena najbolj znanih švedskih manekenk, ki je po rodu iz Srbije. 29-letnica, ki je visoka 155 centimetrov in tehta 135 kilogramov, ima že od nekdaj zelo poseben cilj - imeti največjo zadnjico na svetu.

Natasha za vzdrževanje takšne postave zaužije več kot 6000 kalorij na dan. Večinoma se prehranjuje s picami in s sladkarijami, priznala je tudi, da na mesec poje približno 6 kilogramov nutelle.

Manekenka je imela že tri brazilske operacije povečanja zadnjice, pri katerih se maščoba vzame iz trebuha, spodnjega dela hrbta, ustnic in stegen ter vbrizga v zadnjico. Operacija je znana kot izjemno nevarna, saj se mnogokrat konča s smrtjo. Za lepotne popravke je odštela že 110 tisoč evrov.

“Nisem vedela, da je na ta način mogoče služiti denar, zdaj pa vidim, da se da,” je povedala Crownova, ki se preživlja s prodajo fotografij in videoposnetkov svoje postave. Na Instagramu jo spremlja več kot 2 milijona ljudi.

Nekaterim je njena postava zelo všeč, nekateri pa se nad njeno preobrazbo zgražajo in se sprašujejo, ali plastični kirurgi pri svojem delu ne upoštevajo nobenih etičnih standardov, saj ima Natasha velike težave s sedenjem in s hojo, piše The Sun.

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 7
  • sam1 11:33 14.julij 2024.

    Ta serje lahko direkt v greznico,ker školjka je zanjo precej premajhna,drugače pa ogabna za bruhati......

  • leonardo 10:31 14.julij 2024.

    Ali ima z mesarjem že pogodbo. Ti štikelci ne bodo prav poceni!

  • Avatar Metod Kvargl
    metod1 10:02 14.julij 2024.

    Oj, kako velika kolina s take riti pride