Magazin > VIP
2667 ogledov

To naj bi bilo novo dekle Toma Cruisa, zaradi nje počne nore stvari!

Tom Cruise Profimedia
Je na vidiku nova romanca?

Zadnjih nekaj dni je svet na nogah. Igralec Tom Cruise naj bi se namreč ponovno zaljubil v 37 let mlajšo pevko Victorio Canal, s katero sta se spoznala na festivalu Glastonbury v Angliji v začetku tega leta. Junija se je pevka na odru pridružila skupini Coldplay, Cruise pa naj bi jo poželjivo gledal iz VIP lože. 

Victoria Canal | Avtor: instagram instagram

Kot je navajalo več virov, sta se Tom in Victoria kmalu spoprijateljila, iz prijateljstva pa se je v zadnjih nekaj tednih razvila romanca, zaradi katere naj bi Tom počel nore stvari. Tako jo je povabil na snemanje svojega filma Misija nemogoče 8, česar ni storil še nikoli. “Tom je Victorio povabil, da si ogleda celodnevno snemanje filma in to ni nekaj, kar bi Tom običajno naredil za nekoga, ki ga je srečal pred kratkim,” je povedal vir blizu igralca za The Sun. “Sicer je manj verjetno, da bosta razvila kaj več od prijateljstva, glede na starostno razliko, a trenutno sta neločljiva,” je dodal vir.

Tom govoric ni komentiral, se je pa nanje na Instagramu odzvala pevka. “Prenehajmo s temi govoricami. Žal mi je, da sem vas razočarala, ampak ne hodim s Tomom, čeprav je ljubka oseba in vrhunski umetnik. Nikoli si ne bi mislila, da bom morala to v življenju razjasniti na glas. Page Six bi sicer lahko uporabil boljšo sliko,” je hudomušno pripomnila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by vc (@victoriacanal)

Kljub temu da govorice niso resnične, je pevka hvaležna, da so jo v člankih omenili kot ‘špansko ameriško pevko’ in ne kot ‘enoroko pianistko, katere ime ni znano’. Za zasluge se je zahvalila Tomu. “Tom ni nič drugega kot spoštljiva in spodbudna oseba in mentor, podobno kot Chris Martin, moj oče, moji učitelji glasbe in drugi modri ljudje, od katerih sem se veliko naučila,” je zapisala.

Canal sicer nima desne podlakti zaradi stanja, imenovanega sindrom amnijskega traku. To stanje se pojavi v nosečnosti pred rojstvom otroka, ko je poškodovana notranja plast posteljice, imenovana amnion. To povzroči, da se okoli okončine otroka ovijejo niti tkiva, imenovane amnijski trakovi, kar omejuje pretok krvi. Včasih amnijski trakovi tako tesno ovijejo okončine, da je potrebna amputacija. To se je zgodilo v pevkinem primeru.

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.