Magazin > VIP
1484 ogledov

To olje je fantastično za vse, ki imate težave z izpadanjem las

Prhljaj, lasje, pričeska Profimedia
Vaši lasje bodo postali gostejši, bolj zdravi in bleščeči.

Vlažne in suhe lase naj bi v bolj polne in sijoče spremenil vitamin E. “Znani so pozitivni učinki, kot so zmanjševanje izpadanja las, izboljšanje prekrvavitve in dajanje lasem sijaj,” je povedal umetniški direktor Matrixa in stilist slavnih Nick Stenson.

Prednosti so naslednje:

1. Zmanjšanje izpadanja las

Študija je pokazala, da so imeli bolniki, ki so jemali dodatek vitamina E, znatno rast las v primerjavi s skupino, ki je prejemala placebo.

2. Izboljšanje cirkulacije lasišča

Nekatere študije trdijo, da lahko vitamin E izboljša celotno telesno cirkulacijo. Kroženje je povezano tudi z zdravo rastjo las. Tako številni strokovnjaki za lase pravijo, da boste z nanosom vitamina E spodbudili prekrvavitev lasišča.

3. Uravnava maščobo na lasišču

Vitamin E je olje, ki lahko ob redni uporabi pomaga uravnotežiti naravno olje na lasišču. Torej, če je vaše lasišče suho ali mastno, lahko razmislite o uporabi olja vitamina E.

"Enostaven način uporabe je, da ga nanesete na lase, enakomerno porazdelite in pustite delovati 10 do 15 minut, preden si šamponirate in umijete lase na običajen način," pravi Stenson, poroča 24. sata.

 

dezurni@styria-media.si

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.