Magazin > VIP
2023 ogledov

To se je zgodilo z deklico iz grozljivke Krog

Daveigh Chase Profimedia
Izginila z obličja Zemlje.

Daveigh Chase | Avtor: Profimedia Profimedia
Daveigh Chase je zaslovela leta 2002 z grozljivko Krog, v kateri je igrala Samaro in sejala strah in grozo. Američanka, ki smo jo videli tudi v hitu Donnie Darko, je bila takrat stara 12 let, sedaj jih ima že 34. 

Kljub velikemu uspehu, za katerega je Daveigh prejela celo nagrado MTV Movie Award, se je življenje mlade igralke nato dramatično zasukalo. V prve težave je zabredla leta 2017, ko je pred bolnišnico odložila umirajočega moškega. Ko je do njega prispelo bolnišnično osebje, je bilo prepozno. Razglasili so ga za mrtvega. Policija je zvezdnico takrat sicer aretirala, a zaradi prometnega prekrška. Daveigh, ki je z moškim, za katerega je bil usoden prevelik odmerek, preživela večer, je pozneje povedala, da mu je želela le pomagati. Istega leta so jo obtožili kraje avtomobila, leta 2018 pa je na zapestju spet začutila lisice. Tokrat so jo aretirali zaradi posedovanja drog. 

Igralka je nazadnje pred kamero stala leta 2016, in sicer za fim Let it Die. Nato je izginila. Na družbenih omrežjih je zadnjo fotografijo objavila leta 2017.

Komentarjev 1
  • Lion0077 07:10 06.avgust 2024.

    Nič posebnega se ni zgodilo. Samo toliko je pametna, da nič ne objavlja na Facebook, Twitter ipd...