Magazin > VIP
2883 ogledov

To so horoskopski znaki, ki obožujejo življenje na veliki nogi

horoskop, zen21 Zen21
Jih prepoznate?

Nekatera horoskopska znamenja se preprosto ne morejo upreti čarom razkošja in materialnega bogastva. Ta znamenja vedno stremijo k najboljšemu v življenju, pa naj gre za najnovejši pripomoček, dizajnerska oblačila ali ekskluzivna potovanja. Če ste se kdaj spraševali, katera znamenja zodiaka so najbolj materialistična, vam jih razkrivamo spodaj.

BIK

Biki so znani po svoji ljubezni do udobja, razkošja in materialnega bogastva. Ljudje, rojeni v tem znamenju, se ne morejo upreti čarom lepih stvari in vedno stremijo k najboljšim užitkom v življenju. Njihova želja po lepem v življenju jih pogosto vodi v materializem. Radi uživajo v dobrih stvareh, kot so dobra hrana, pijača in luksuzna potovanja, zaradi česar so pravi materialisti. Biki cenijo varnost, ki jim jo zagotavlja materialno bogastvo. Njihova potreba po stabilnosti jih pogosto motivira, da si prizadevajo za bogastvo in imetje. Imajo izjemno razvit čut za estetiko, ljubezen do lepote in umetnosti pa jih pogosto vodi v nakupovanje luksuznih predmetov.

LEV

Levi so znani po svoji karizmi, samozavesti in želji po tem, da so v središču pozornosti. Ti znaki radi pokažejo svoj status in bogastvo, pogosto se obdajo z razkošjem, da naredijo vtis na druge. Njihova želja, da bi naredili vtis na druge, jih pogosto vodi k nakupovanju luksuznih predmetov in razkazovanju svojega bogastva. Levi imajo visoko samozavest in verjamejo, da si zaslužijo najboljše. Njihova nagnjenost k razkošju jih pogosto naredi materialistične. So zelo radodarni in svoje bogastvo radi delijo z drugimi. Želja po zagotavljanju in razdajanju jih pogosto vodi v materializem.

KOZOROG

Kozorogi so znani po svoji ambicioznosti, trdem delu in stremljenju k uspehu. Materialno bogastvo cenijo kot merilo svoje uspešnosti in pogosto stremijo k najvišjim ciljem. So izjemno ambiciozni. Njihova želja po uspehu jih pogosto vodi do materialnega bogastva. So zelo praktični in verjamejo, da je materialno bogastvo ključ do stabilnega in varnega življenja. Njihova nagnjenost k praktičnosti jih pogosto naredi materialistične. Sposobni so trdo delati za dosego svojih ciljev, kar jih pogosto vodi do materialnega bogastva. Cenijo družbeni status in verjamejo, da je materialno bogastvo znak njihovega uspeha. Želja po visokem statusu jih pogosto dela materialistične.

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.