Magazin > VIP
32127 ogledov

Srčne izbranke naših nogometašev!

slovenska nogometna reprezentanca Profimedia Slovenci so v San Marinu zanesljivo zmagali.
To so osebe, ki jim stojijo ob strani v dobrem in slabem.

Trenutno poteka evropsko prvenstvo v nogometu in za naše nogometaše s tribun navijajo tudi njihove srčne izbranke. Vratarju Janu Oblaku srce greje 23-letna srbska teniška igralka Olga Danilović. Svojo zvezo je hčerka nekdanjega vrhunskega košarkaša Predraga Danilovića potrdila lansko poletje na OP Francije, ko je po zmagi stekla v objem Oblaku. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jan Oblak (@oblakjan)

Benjamin Šeško je v zvezi z Ljubljančanko Anito Vidović, ki je od njega starejša pet let. Anita je pred kratkim diplomirala na Fakulteti za upravo. Kako je za Šeška navijala na tekmi proti Srbiji, poglejte TUKAJ.

Že skoraj osem let sta zaljubljena Andraž Šporar in Mia Golob, ki sta zvezo poleti 2022 okronala z zaroko, lansko poletje pa se jima je po težkem porodu rodil sin Julijan. Kako se je nogometaš moral znajti, da je spoznal Mio, preberite TUKAJ.

Srce Tima Maxa Elšnika bije za Zaro Seničer. Marca 2022 se jima je rodila hčerka Remmie.

Sina Davida ima s partnerko Majo Cizer tudi Petar Stojanović.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petar Stojanovic (@stojke30)

 

Jan Mlakar je že več let srečen z ženo Ano Mlakar. V zakonu sta se jima rodila dva otroka. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Mlakar (@mlakaranaa)

 

Benjamin Verbič naj bi bil še vedno samski, po tem ko se je z ukrajinsko manekenko Alvino lani marca znašel v hudem javnem sporu. V razmerju se jima je leta 2021 rodil sin Maj, za skrbništvo se je Verbič potegoval na grškem sodišču. Več o tem TUKAJ.

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Ender3 11:32 22.junij 2024.

    Mediji in javnost jih opeva kot, da so nad ljudje in to samo za to, ker znajo igrat nogomet. Za veliko denarja in privilegijev.