Magazin > VIP
11240 ogledov

To so travme horoskopskih znamenj

zvezde, astrologija, astronomija, horoskop Profimedia
Ste to vedeli?

Ovna preganja izdaja, Bika preganja neizpolnjena ljubezen ...Ne glede na to, ali gre za neizpolnjen življenjski cilj, poraz ali prvo zlomljeno srce, nekaterih travm ni mogoče pozabiti, zato ima vsako horoskopsko znamenje eno, ki ga preganja ...

OVEN

Ovni nikoli ne pozabijo travm iz otroštva, pa tudi ponižanj, ki so jih občutili s strani najbližjih. To so ljudje, ki so jim popolnoma zaupali, pa so jih razočarali in pustili, da se v življenju prebijajo sami. Kljub temu jim je njihova prirojena borbenost omogočila, da so se zgodaj osamosvojili, a posledice te izdaje nosijo globoko v sebi vse življenje.

BIK

Čeprav se tega najraje ne spominja, bik nikoli ne pozabi nespoštovanja in nesramnosti svojih sodelavcev, ki niso imeli dovolj spoštovanja in kolegialnosti do njega, ko si je to najbolj zaslužil. Ljubezensko življenje je Bikom enako pomembno kot kariera, zato ne pozabijo na neuresničeno ljubezen z nekom iz tujine, ki je bila neuspešna zaradi višjih sil.

DVOJČKA

Čeprav so ena najbolj inteligentnih znamenj, ki zlahka obvladajo večino življenjskih situacij in se obnašajo, kot da jih nič ne more prizadeti, imajo vseeno šibko točko. Pomembno jim je, da dosežejo to, kar sanjajo, in če jim to ne uspe, lahko to ostane njihova neizpolnjena želja, ki jo bodo dvojčki težko pozabili.

RAK

Romantični rak bi dal vse, da bi lahko pozabil razočaranje v ljubezni, ki ga je prvič doživel kot mladenič. Ta občutek ga bo spremljal vse življenje in poskušal ga bo pozabiti, a mu bo težko. Namesto da bi bila bolečina po razočaranju vsak dan manjša, je raku čedalje težje, saj se dobro spominja sanj, v katerih je lebdel, preden se je vse podrlo kot hiša iz kart.

LEV

Poraz, ki ga je doživel, je nekaj, kar bo nosil v srcu do konca življenja. Naj je to tekma ali napredovanje v službi, to je nekaj, kar ga je zaznamovalo in kar vsak dan nosi v srcu. Lev kot rojen borec ne more biti zadovoljen s takšnim rezultatom in to ga grize vsak dan.

DEVICA

Tudi če bi želela, devica svoje prve ljubezni ne more nikoli pozabiti in spomini na ta čas se ji skozi življenje pogosto vračajo. Včasih se lahko izgubiš v predstavah, kako bi bilo, če bi ostala skupaj. Čeprav je praktična in racionalna, Devica ne pozabi ne prvega srečanja ne prvega poljuba.

TEHTNICA

Tehtnica ne more pozabiti krivice ali ponižanja, ki ju je doživljala v službi, v času, ko je bila uspešna in na poti do svojega končnega cilja. A tehtnica kot večna borka ne popušča in se še naprej bori proti krivicam. Grenak okus poraza, ki ga je doživela, jo bo vedno spominjal, da stvari niso takšne, kot se zdijo, tako kot ljudje niso takšni, kot jih je doživljala.

ŠKORPIJON

Škorpijon ima globoko vtisnjen spomin na javna ponižanja ali kritike, ki jih je bil deležen. To mu je povzročilo veliko zadrego, zaradi česar ga je bilo sram. Njegovi cilji so premišljeni in vanje je vloženega veliko truda. Zato ni čudno, da je dejstvo, da je našel nekoga, ki mu je uspelo zamajati njegovo zaupanje, povzročilo takšno travmo. Travma, ki je Škorpijon nikoli ne pozabi in ki je vedno opomin, da se je treba malo bolj potruditi.

STRELEC

Vsaj enkrat v življenju se je strelcu zgodilo, da je naivno sprejel odločitev, ki se mu je pozneje izjalovila – slaba poslovna poteza, neugoden kredit ali podobno. To je grenka lekcija, ki se je je naučil in jo nosi s seboj vse življenje.

KOZOROG

Kozorog ne bo nikoli pozabil nekoga, ki ga je imel zelo rad, a s katerim ni mogel vzpostaviti razmerja, ker ga je potencialni partner zavrnil. Zaradi tega se skozi življenje pogosto spominja tega človeka, fantazira o tem, kaj bi lahko bilo in pobegne v domišljijski svet, kjer je srečen in poln z njimi.

VODNAR

Čeprav tega ne bo nikoli pokazal, ga bo ponižanje, ki ga je vodnar doživel na profesionalni ravni, globoko zaznamovalo. Toda to je maska, ki jo uporablja, da prikrije bolečino, ki jo je povzročila, in tiho načrtuje svoje maščevanje. Čeprav bi ta dogodek najraje pozabil.

RIBI

Za ribo so bile velike sanje, da bi zablestel v javnosti, na filmskem platnu ali na odru, a nekje na poti je ta priložnost prišla in odšla. Zato riba ne more pozabiti situacije ali zamujene priložnosti, ki se je ponudila in  ki je v tistem trenutku ni prepoznala. 24sata piše, da so se ribe, potem ko so spoznale, kaj se je zgodilo, umaknile v svoj domišljijski svet, ki je veliko preprostejši in srečnejši od resničnega življenja, s katerim se ne želijo soočiti.

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.