Magazin > VIP
24252 ogledov

To sta Meghan in Harry na hčerkin rojstni dan zahtevala od dostavljavcev

princ harry, meghan markle Profimedia
Njuna vila spominja na trdnjavo.

4. junija je hčerka princa Harryja praznovala tretji rojstni dan. Družinica je veseli dogodek proslavila na svojem 13 milijonov dolarjev vrednem posestvu v Montecitu v Kaliforniji. "Praznovanja na posestvu potekajo v najstrožji tajnosti," je za BILD povedal sosed Richard Mineards, ki živi le nekaj sto metrov od zakoncev Sussex. Par se po njegovih besedah giblje le znotraj ograjene skupnosti, njuno posestvo pa meri pet hektarjev in se lahko pohvali z bazenom in teniškim igriščem. V vili, v kateri je devet spalnic in 16 kopalnic, naj bi živela tudi Meghanina mama Doria

Ona je bila tudi edina iz ožjega sorodstva, ki je smela priti na Lilijino rojstnodnevno zabavo. Praznovanje je tudi sicer potekalo v ožjem krogu. O Meghaninih slavnih znankah, kot sta Michelle Obama in Oprah Winfrey, ni bilo ne duha ne sluha. Prišli so le najožji prijatelji.

"Vse je potekalo zelo zaupno in celo dobavitelji so morali pred rojstnodnevno zabavo podpisati stroge pogodbe o molčečnosti," je še povedal sosed para, ki je njun dom primerjal s trdnjavo. Povsod so nameščene varnostne kamere, okolico nadzirajo varnostniki, ki odganjajo nezaželene goste ali radovedneže.

Vojvodo in vojvodinjo zelo skrbi za varnost otrok. Meghan bi morala moža maja pospremiti na Otok, kjer so obeležili 10. obletnico iger Invictus. Lepotica si je premislila, ko so mediji objavili njune družinske načrte. Po navedbah vira je bilo Harryju zaradi tega neprijetno, saj si je zelo želel "podpore svoje žene". "Zdaj je prišlo do točke, ko Meghan z otroki noče v Veliko Britanijo. Ne počuti se varno," je takrat povedal vir.

 

Komentarjev 2
  • Ender3 15:12 08.junij 2024.

    Jebemti avtor! Koga to zanima !