Magazin > VIP
68 ogledov

Tokrat so jo aretirali zaradi drog

Amanda Bynes FameFlynet
Igralka Amanda Bynes se je ponovno znašla navzkriž z zakonom.

Amanda Bynes | Avtor: FameFlynet FameFlynet
Igralko Amando Bynes, ki je bila že večkrat aretirana zaradi vožnje pod vplivom alkohola, so policisti tokrat aretirali zaradi posedovanja marihuane in ogrožanja lastne varnosti. Policiste je, tako kot pred nekaj tedni, poklical igralkin tiskovni predstavnik Jonathan Jaxson. "Ko me je Amanda poklicala, je bilo jasno, da je pod vplivom opojnih substanc. Dejala mi je, da ne želi več živeti, ustrašil sem se, da bi si vzela življenje," je povedal Jaxson.

Policija igralkinih samomorilskih namer ni potrdila, čeprav so Amando najprej odpeljali v bolnišnico, kjer je svojo oceno podal psihiater, kasneje pa na policijsko postajo.

Vedenje mlade igralke v zadnjem času vsekakor nakazuje na to, da nekaj ni v redu. Amanda se je na Twitterju večkrat spravila na pevca Draka, se znašla v sodnem sporu z Jenny McCarthy in trdila, da so nedavne fotografije, posnete v njenem stanovanju, fotomontaža.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.