Magazin > VIP
261 ogledov

Toliko bo danes zaslužila Celine Dion

celine dion Profimedia
Nastopila bo na otvoritveni slovesnosti!

Danes se v Parizu začenjajo olimpijske igre, že šeste v Franciji. Trajale bodo do 11. avgusta. 

Variety je prvi poročal, da bo med nastopajočimi, ki bodo popestrili otvoritveno slovesnost, tudi kanadska pevka Celine Dion, ki je v francosko prestolnico pripotovala v ponedeljek. Pred hotelom si je vzela veliko časa za svoje fane, dajala avtograme in se z njimi fotografirala. Več kot očitno je, da je Celine izjemno dobre volje in presrečna, da je lahko pripotovala v mesto ljubezni. Da bi nekoč spet videla Eifflov stolp, je bila namreč njena velika želja.

Pevke od leta 2020 ni bilo več na velikem odru. Pred dvema letoma je iz zdravstvenih razlogov odpovedala svetovno turnejo. Kot je znano, je diva zbolela za neozdravljivo in redko nevrološko motnjo, imenovano sindrom otrdelosti. 

Čeprav je pevkino stanje zelo resno, vmes se je celo govorilo, da ne nadzira več svojih mišic, pa Dion nikoli ni izgubila upanja in trdo gara za to, da bo nekoč spet stala na odru in razveseljevala množice.

Kot kaže, se bo to res zgodilo že danes. Za eno pesem naj bi pevka v žep pospravila malo več kot dva milijona evrov. 

Kako je nastopiti na olimpijskih igrah, Dion dobro ve. V Atlanti leta 1996 je igre odprla s pesmijo The Power of the Dream. Slovesnost si je ogledalo rekordnih 3,5 milijarde ljudi po vsem svetu.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.