Magazin > VIP
2033 ogledov

Tom Sizemore: Njegovi zdravniki zanj nimajo več upanja

tom sizemore Profimedia
Njegovo življenje visi na nitki.

Igralec Tom Sizemore (61) se je 18. februarja doma zaradi možganske anevrizme nenadoma zgrudil. Od takrat je v komi in v kritičnem stanju. Njegovi zdravniki so družini takoj razložili, da so za zvezdnika mnogih filmskih hitov, kot sta Reševanje vojaka Ryana in Sestreljeni črni jastreb, storili vse, kar je bilo v njihovi moči in da je njegovo življenje v božjih rokah. Mediji pa sedaj poročajo, da so izgubili upanje, da se bo igralec prebudil iz kome. Družini so že predlagali, da 61-letnika odklopijo od aparatur, ki ga ohranjajo pri življenju, je potrdil Tomov predstavnik za stike z javnostjo. "V tem težkem času prosimo za spoštovanje zasebnosti. Družina se zahvaljuje za mnoga sporočila podpore in molitve. To je zanje težek čas," je še dodal. 

Sizemore je oče dveh sinov. V preteklosti je zaradi odvisnosti od drog in alkohola redno polnil tabloide. Da bi se izognil skušnjavi, se je celo preselil iz centra Los Angelesa v predmestje mesta. Leta 2013 je o odvisnosti pisal v svojih spominih "By Some Miracle I made it Out of There", v katerem je mnogo žalostnih zgodb o poskusih samomora, prekomernih odmerkih in življenju na ulici.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.