Magazin > VIP
2180 ogledov

Tomija Megliča čaka večmesečno okrevanje

tomi meglič Facebook
Kakšna smola ...

Pevec priljubljene skupine Siddharta, Tomi Meglič, se je hudo poškodoval. Med telesno dejavnostjo si je strgal Ahilovo tetivo. Slabo novico je delil na Facebooku, kjer je objavil tudi dva posnetka s fizioterapije. "Takole bo sedaj nekaj mesecev … Diagnoza: Popolna ruptura Ahilove tetive. Zgodilo se je pri tenisu," je razkril in dodal, da ni razloga za skrb, saj je v dobrih rokah, bodo pa morali koncerti in razna druženja za nekaj časa počakati. 

Poznamo dva tipa poškodb ahilove tetive. Ena nastane zaradi preobremenitve in ima počasen nastanek (tendinopatija), pri drugi pa gre za akutno poškodba, kjer pride do rupture oziroma delnega ali popolnega pretrganja Ahilove tetive. Delna in popolna ruptura (pretrgana ahilova tetiva) se zdravita konservativno ali kirurško. 

Verjamemo, da Tomiju v tem času ob strani stoji tudi njegova partnerka Cassie Kagen. Da sta par, je frontman Siddharte razkril novembra 2022, ko je objavil prvi skupni posnetek. Aprila pa sta Tomi in Cassie v svoji zvezi naredila naslednji korak. Na roki sta si namreč dala vtetovirati ujemajoči se tetovaži - rdečo rimsko številko X. X se imenuje tudi Siddartin novi, že deseti album. Fotografijo je salon za tetoviranje objavil na Instagramu. 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.