Magazin > VIP
45 ogledov

Toše slutil, da bo umrl

Toše je umrl v prometni nesreči oktobra 2007. (Foto: AFP) Žurnal24 main
Sestra tragično preminulega pevca Tošeta Proeskega je izjavila, da je njen brat slutil, da bo kmalu umrl.
Dora Risteska, sestra makedonskega pevca Tošeta Proeskega, je v intervjuju povedala, da je njen brat slutil, da bo kmalu umrl. "Ko so pred nekaj meseci v hiši najinih staršev popravljali tla, je bil v tujini. Morala sem mu natančno poročati, kako potekajo dela. Poklicala sem ga in mu povedala, da njegova tla izgledajo fantastično. Odgovoril mi je: ‘Bodi vesela, sestra, saj se boš ti v to hišo preselila.Vprašala sem ga, zakaj je to rekel. Ni mi odgovoril. Čez nekaj mesecev smo se vsi zbrali v hiši. Ko smo sedli k mizi, je Toše opazil, da ni očeta. Poklical ga je in mu rekel: ' Pridi oče. Samo še nekaj časa me boš lahko gledal. Nato me boš videl le še na slikah'," je povedala pretresena sestra.

Dora se je med pogovorom spomnila še na en zanimiv dogodek. Po koncertu v Skopju, 5. oktobra, je bil Toše zelo nerazpoložen in nejevoljen. "Ko smo se vračali, sem mu rekla, naj mi že končno pove, kaj mu je. Rekla sem mu, da je svet čudovit, da ga imajo ljudje radi. Odgovoril mi je: ‘Vsi mi pravite, da je življenje lepo in da je meni lepo. Naj to še nekaj časa traja.’ Čez dva tedna je bil mrtev."
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.