Magazin > VIP
30 ogledov

Tovšakova v Big Brother

Med zadnjimi so bili predvajani prisluhi obtoženi Hildi Tovšak. (Foto: Žurnal24)
1/24
Žurnal24 main
Pred tednom dni smo vas spraševali, katere estradnike si želite videti v Big Brotherju slavnih. Razkrivamo vam rezultate ankete in vaše predloge, med katerimi sta tudi Hilda Tovšak in slovenska vlada.

Oktobra na televizijske zaslone prihaja tretja sezona resničnostnega šova Big Brother, v hišo, polno kamer, pa se bodo tokrat vselili znani Slovenci.

 

Ob tem smo vam ponudili kar nekaj slavnih imen, med katerimi ste lahko glasovali za svojega favorita, ki ga želite videti v hiši. Med našimi predlogi ste izbrali Jurija Zrneca (22 odstotkov glasov), Karla Erjavca (17 odstotkov glasov) in Boruta Pahorja (15 odstotkov glasov).

 

V zavihku Galerija si oglejte, katere estradnike ste še predlagali.

Vi si želite ...

Naša anketa pa vam je ponujala tudi možnost, da sami predlagate estradnika, ki bi ga z veseljem spremljali v Big Brotherju slavnih. Predlagali ste kar nekaj zanimivih imen, med njimi tudi Hildo Tovšak, pri čemer je naš bralec zapisal: "Teto Hildo bi dal not, pa unega busanca, malarja, k mu ni plačala!!"

 

Poleg Hilde si vas veliko v hiši želi videti kar slovensko vlado. "Kaj pa, če bi kar celo vlado poslali v BB – tako vsaj nekaj časa ne bi delali škode," je predlagal eden izmed bralcev.

 

Sicer pa so se med vašimi predlogi največkrat znašli še Damjan Murko, Zmago Jeličnič Plemeniti, Katarina Kresal, Urša Čepin, Tomi Meglič, Vid Valič in Jelka Strojan.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.