Magazin > VIP
34732 ogledov

Tragedija: 36-letna zvezdnica umrla na jahti pred obalo Malte

Farah El Kadhi Instagram
Farah El Kadhi je umrla med počitnicami na jahti.

Daily Mail poroča, da je med počitnicami na jahti pred obalo Malte umrla tunizijska lepotna vplivnica Farah El Kadhi. Za 36-letnico je bil verjetno usoden infarkt. Le nekaj ur pred smrtjo je Farah, po poročanju prej omenjenega medija, objavljala vesele sebke. 

Potem ko so jo negibno našli na plovilu, so lepotico odpeljali v bolnišnico v kraju Msida, kjer pa ji niso mogli več pomagati. Lokalni mediji poročajo, da na njenem telesu ni bilo poškodb in da je v državo prispela na enotedenski dopust. Oblasti so sprožile preiskavo in naročile obdukcijo. 

Tunizijska vplivnica Soulayma Hneynia, ki živi na Malti in je sodelovala v prvi seriji Love Island Malta, je bila med tistimi, ki jih je zaskrbelo, ker se jim Farah ni oglasila. Soulayma pravi, da je bila Farah "res čudovita oseba, znana po svoji prijaznosti, velikodušnosti in toplini". "Njen pozitivni duh se je dotaknil vseh, ki so jo imeli privilegij poznati," je še dodala. 

Farah, ki je delala kot arhitekta za podjetje Key Concept, je bila ena najbolj priljubljenih vplivnežev v Tuniziji. Svojo platformo je uporabljala za promocijo svoje modne znamke Bazarbyfaf. Sledilo ji je več kot milijon ljudi.

 

Komentarjev 7
  • Enzgg4 20:43 21.junij 2024.

    Zvezdnica?🤣🤣🤣 A ste vi fukjeni? Kje najdete ta folk??

  • Kmodri_ 19:10 21.junij 2024.

    Kaj reklamark smrt ne sme povohati? Samo vprašam....

  • manja53 12:24 21.junij 2024.

    Ja dobesedno. pozitivne vplivnice in nato smrt?!!?