Magazin > VIP
17177 ogledov

Tragedija: Znani voditeljici avtobus odtrgal roko

Avtobus
Dea je po manjši prometni nesreči izstopila iz avta, medtem pa jo je zadel avtobus.

Znana voditeljica beograjske TV Pink Dea Đurđević se je zjutraj znašla v manjši prometni nesreči, ki pa se je sprevrgla v veliko tragedijo. V nesreči, v katero sta bila vpletena dva avtobusa in trije avtomobili, so bile težje poškodovane tri osebe, med njimi tudi Dea. Ko je voditeljica po lažjem trku izstopila iz avtomobila, jo je zadel avtobus in ji odtrgal roko. Ker se je nesreča zgodila v bližini bolnišnice Dr. Dragiša Mišovića, so okončino nemudoma postavili na led, zdravniki pa so se na vse pretege trudili, da voditeljica ne bi ostala brez roke, a so bili pri tem žal neuspešni.

Prometna nesreča na avtocesti med Razdrtim in Senožečami, voznik je umrl Nesreče Slovenija Tragičen začetek meseca, ceste vzele še štiri življenja

O nesreči je zjutraj poročala tudi voditeljica Jovana Joksimović, soproga pevca Željka Joksimovića, ki so jo v trenutku, ko je izvedela, da je v nesrečo vpletena kolegica, preplavile solze. Dea, ki je v zvezi z dvajset let starejšim novinarskim kolegom Mladenom Mijatovićem, je sicer še danes ob šestih zjutraj objavila nasmejano fotografijo, pod katero pa se je po nesreči že vsul plaz spodbudnih komentarjev in dobrih želja. 
Policija Slovenija Prišel na pomoč, končalo se je s kazensko ovadbo

 

Komentarjev 2
  • golčina 17:45 07.februar 2019.

    AHF - V Srbiji poročajo o uspehu operacije. Roka je bila prišita. Še kirurg, ki je opravil operacijo je izjavil, da bo roko lahko uporabljala (najverjetneje) normalno naprej.

Sorodne novice