Magazin > VIP
1720 ogledov

Tragično umrla zvezda resničnostnega šova Top model

Paulina Lerch facebook
Bila je ustreljena.

Zvezdo poljskega resničnostnega šova Top model Paulino Lerch so našli mrtvo na domu na Poljskem, policija pa preiskuje, ali jo je ustrelil njen mož Sawomir ali pa je šlo za samomor.

Domneva se, da je mož manekenke in zvezdnice resničnostnih šovov pištolo usmeril proti sebi, potem ko je ustrelil 33-letno Paulino. Odkrili so ga s smrtonosnimi strelnimi ranami, ki si jih je sam povzročil v isti hiši, kjer naj bi ubil svojo ženo. Njuna trupla je odkrila Paulinina družina v njunem domu v mestu Poznan na Poljskem v nedeljo, 1. septembra.

Hiša je bila zaklenjena od znotraj, ob njunih truplih pa so našli revolver. Družina pokojne manekenke je sporočila, da se jim več kot teden dni ni oglašala na telefon, zato so se obrnili na policijo. Lokalne oblasti upajo, da bo obdukcija zagotovila natančen datum smrti in dodatne podrobnosti o tragični smrti Pauline in Sawomirja

47-letni Sawomir naj bi bil vpleten v trgovino z mamili in je bil aretiran maja letos skupaj s 30 drugimi, potem ko je policija odkrila 60 kilogramov mamil, skritih v skladišču.

Pokojna manekenka se je dvakrat pojavila na poljski različici Top modela, prvič leta 2010 in ponovno leta 2018. Ko se je poročila s svojim fantom Sawomirjem, se je odločila, da bo njuno ljubezensko življenje držala stran od medijskih žarometov.

 

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.