Magazin > VIP
21 ogledov

Tudi Pattinson ni nedolžen

Emilie de Ravin Robert Pattinson FameFlynet
Robert Pattinson naj bi se s soigralko veliko družil tudi po snemanju, kar je Kristen spravljalo ob pamet.

Kristen Stewart je, ker je s poročenim moškim prevarala Roberta Pattinsona, zdaj najbolj osovražena ženska v Hollywoodu. A tudi Rob ni nedolžna duša. Med snemanjem filma Ne pozabi me naj bi se med njim in 30-letno igralko Emilie de Ravin nekaj pletlo. Zvezdnika naj bi se namreč veliko družila tudi po končanem delovnem dnevu, kar je Kristen spravljalo ob pamet. "Kristen se je le s težavo sprijaznila, da se Rob tako dobro razume z drugo žensko," pravi vir in dodaja, da Emilie in Rob verjetno nista pristala v postelji, se je pa med njima pošteno iskrilo. "Imava čudovit odnos. Takoj sva se ujela. Rob je super fant," je Emilie takrat hvalila soigralca.

H Kristenini ljubosumnosti je veliko pripomogla tudi razdalja. Zvezdnika Somraka sta zaradi obveznosti namreč živela ločena, zato je Kristen ves čas živela v negotovosti.

Se mu je s svojo aferico želela le maščevati? V njem vzbuditi ljubosumje? Če je temu tako, se njen načrt ni izšel, saj jo je Rob po poročanju revije People vrgel iz hiše.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.