Magazin > VIP
33 ogledov

Tyler Perry je največji zaslužkar

tyler perry
1/10
Žurnal24 main
Režiser in igralec se je s 130 milijoni dolarjev zaslužka v preteklem letu zavihtel na vrh Forbsove lestvice največjih zaslužkarjev v zabavni industriji.

Igralec, režiser in producent Tyler Perry je največji zaslužkar v zabavni industriji, je razglasila revija Forbes. Perry je namreč v preteklem letu zaslužil kar 130 milijonov dolarjev oziroma malo več kot 94 milijonov evrov, delno zahvaljujoč priljubljenima televizijskima serijama House of Payne in Meet the Browns, ki sta ga izstrelili na sam vrh Forbsove lestvice.

Producent Piratov s Karibov Jerry Bruckheimer je s 113 milijoni dolarjev oziroma 82 milijoni evrov zaslužka v preteklem letu zavzel drugo mesto, legendarni režiser Steven Spielberg pa je s 107 milijoni dolarjev oziroma skoraj 78 milijoni evrov pristal na tretjem. Med prvih pet sta se uvrstila tudi britanski glasbenik Elton John (100 milijonov dolarjev oziroma 72,6 milijona evrov) in nekdanji sodnik izbora American Idol Simon Cowell (90 milijonov dolarjev oziroma malo več 65 milijonov evrov).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.