Magazin > VIP
200 ogledov

Udrih v zakon skočil po ameriško

Beno Udrih, Jurij Bradač Mediaspeed.net
Slovenski košarkar Beno Udrih je preteklo soboto v Los Angelesu izbranki Michelle Wiley obljubil večno zvestobo. Parček se je po štirih letih zveze poročil v tipičnem ameriškem stilu.

Beno Udrih in Michelle Wiley sta v zakonski jarem skočila v luksuznem hotelu Wilshire v Los Angelesu, kjer so mladoporočencema pričarali pravo zimsko idilo. Med številnimi svati so se znašla znana imena iz sveta košarke, manjkal pa ni niti slovenski maneken in Benov dobri prijatelj Jurij Bradač.

"Poroka je potekala povsem po ameriško, se pravi tri dni. V petek je bila spoznavna večerja, naslednji dan poroka, v nedeljo pa še pozni zajtrk. Ob vsem dogajanju je padla tudi šala, da si bova tam naslednjič dala zaobljubo še jaz in moja zaročenka, a če bo do poroke zares prišlo, bo ta zagotovo v Beogradu, od koder Ivana tudi prihaja," je za časopis Ekipa povedal Benov brat Samo.

Dve obleki in dve torti
Nevesta si je za svoj najlepši dan v življenju omislila kar dve poročni obleki. Do oltarja se je sprehodila v beli obleki s čipkastim korzetom ter s tančico in vlečko, za zabavo po poroki pa se je preoblekla v bolj oprijeto različico brez vlečke.

Mladoporočenca sta svate razvajala s številnimi dobrotami, najbolj pa sta izstopali šestnadstropni torti, ki sta bili okrašeni v stilu nevestine obleke.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.