Magazin > VIP
8685 ogledov

Uff, Indira vroča kot še nikoli!

Indira Ekić Mediaspeed
Indira Ekić je pokazala svoje čare...

Indirina zgodba se sliši kot pravljica o Pepelki. Po tem, ko jo je zaradi odvečnih kilogramov zapustil nekdanji fant, se je prijavila v resničnostni šov The Biggest Loser, izklesala svoje telo in osebnost, si privoščila manjši lepoti popravek, spoznala svojega princa ter postala ena najbolj priljubljenih domačih estradnic, ki je uspešna tako pred kamero, kot komentatorka in model, kot tudi za kamero, kjer skrbi za videz naših voditeljic. Kako se mora njen bivši danes tepsti po glavi ...

indira ekić Magazin Boleči spomini: To snemanje je bilo za Indiro težko

Indira pa je z zadnjimi fotografijami, ki jih je objavila na Instagramu, dokazala, da za njo ni meja. Svojo božansko postavo je pokazala v zapeljivem spodnjem perilu, njen angelski obraz pa so tako ali tako opazili tudi že naši glasbeniki, saj Indiro z veseljem uporabijo v svojih videospotih. Za to svetlolasko ni meja, uspešna je tudi kot študentka, pred kratkim pa je izdala, da si s svojim nekdanjim trenerjem Maticem Kolencem, ki ga je spoznala med snemanjem šova, v bližnji prihodnosti želita tudi družine. A ne še čisto takoj, saj je njen posel trenutno v razcvetu. Pred kratkim se je celo potegovala za naziv Femme fatale. No, spodnje fotografije dokazujejo, da ji fatalnosti ne gre oporekati. Nastale so v sodelovanju z Lisco, ki je Indirin stas očitno opazila in zagrabila.

Gorske sanje Magazin Razkrivamo podrobnosti: Tako Indiro razvaja fant

 

Komentarjev 6
  • sasquatch 16:10 06.november 2018.

    dobro prefiltrirane slike. je kr fajn zožana :)

  • čikočiko 14:28 06.november 2018.

    Bivsi ji je povedal kar ji gre , tako da se mu lahko samo zahvali in da se eno moznost..

  • Tadej 13:18 06.november 2018.

    Bivsi fant jo je kvecjemu spravil k sebi, da naredi nekaj na sebi. Sicer v glavi se je vedno tema, ampak je pa vsaj za pogledat.

Sorodne novice