Magazin > VIP
26 ogledov

Ukradla je vžigalnik

Britney je po telefonskih pogovorih k sebi domov povabila paparaca in naj bi si Žurnal24 main
Britney spet preseneča. Tokrat je "pozabila" plačati za vžigalnik in Paris Hilton zagrozila z objavo obremenjujočega posnetka.
Britney Spears svet vsak dan preseneča s svojim vedenjem. Tokrat je ukradla vžigalnik, vreden nekaj manj kot dolar in pol, kar je povedala tudi fotografom, ki so ji sledili. Lastnik bencinske črpalke je potrdil, da je Britney ukradla majhen moder vžigalnik, in izrazil upanje, da bo ob prihodnjem obisku poravnala račun.

A Britney ne bo treba poravnati računa, saj je vžigalnik plačal eden od fotografov, ki so jo tisti dan spremljali. "Lastnik sprva ni želel mojega denarja. Povedal sem mu, da sploh ni problem. Čutil sem, da moram to narediti," je še dejal.

Težave s Paris
Britney nima težav samo z lastniki bencinskih črpalk, ampak tudi s svojo (nekdanjo) prijateljico Paris Hilton. Pevka je nezadovoljna z odnosom, ki ga ima hotelska dedinja do nje. Pisno ji je zagrozila z objavo videoposnetka, na katerem je Paris v kočljivem položaju z neznanko. Paris naj novica ne bi vznemirila.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.