Magazin > VIP
51 ogledov

Umrl Larry Hagman

(Foto: Reuters) Žurnal24 main
Kultni igralec se je poslovil pri 81. letih.

V dvainosemdesetem letu starosti je umrl igralec Larry Hagman, najbolj znan po vlogi J. R.-ja Ewinga v seriji Dallas. Hagman je zaradi zapletov po nedavni bitki z rakom umrl včeraj v bolnišnici. Igralčeva družina je v kratki izjavi povedala: ''Na smrtni postelji je bil obkrožen z najbližjimi, odšel je v miru, kot si je lahko le želel.''

Hagman je igral v seriji Sanjam o Jeannie, najbolj znan pa je po svoji vlogi J.R. Ewinga v kultni seriji Dallas, ki so jo letos v prenovljeni podobi začeli ponovno snemati. Poleg znanih spletkarskih zgodb, v Dallasu navdušujejo znani obrazi in med njimi je bil tudi Hagman.

V seriji, ki mu je po vsem svetu prinesla slavo, je igral zlobneža, v resnici pa je bil zvest soprog z velikim srcem. Hagman je bil 59 let poročen s Švedinjo Maj Axelsson, s katero je imel dva otroka. "Ljudem je prinašal veselje. Zelo ga bom pogrešala. Bil je nezamenljiv. Užival je v življenju," je o njemu povedala Linda Grey, ki je v Dallasu igrala njegovo ženo.

Hagman je nazadnje nase opozoril z oglasom za solarno energijo. Poleg tega se je zavzemal za legalizacijo marihuane. Priznal je, da kdaj pa kdaj tudi sam pokadi džoint, alkohola pa že več let ni pil. Leta 1995 so mu namreč presadili jetra. "Kozarec alkohola bi pomenil mojo smrt," je junija povedal za nemški Bild.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.