Magazin > VIP
45795 ogledov

Umrla 19-letna dedinja pivovarskega imperija Guinness

Honor Uloth Facebook
Umrla je dedinja pivovarskega imperija Guinness, Honor Uloth.

Honor, hčerka pivovarjev Ruperta Ulotha in Lady Louise Jane Guinness, je umrla že avgusta, šest dni po tragični nesreči, ko so jo med družinskim piknikom našli na dnu domačega bazena v Sussexu. Dočakala je le 19 let.

V času nesreče so bile v družinski vili poleg Guinnessovih še štiri druge družine – skupaj 19 oseb.

"Izgubili smo hčer in sestro, ki je v naša življenja prinesla veliko svetlobe in veselja. Bila je polna veselja, smeha, prijaznosti in pustolovščin. Ljudi je znala združiti in poskrbeti, da so se počutili dobro,“ je sedaj sporočila družina.

Iz bazena jo je potegnil 15-letni brat Rufus. Honor naj bi se v bazen odpravila okoli 23. ure, po tem, ko se je z dvema prijateljema namakala v masažni kadi. 

Do prihoda reševalcev so jo oživljali domači, umrla pa je šest dni pozneje zaradi poškodb možganov. Obdukcija je razkrila tudi, da je imela zlomljeno ramo. 

Preiskava še poteka, je pa policija sporočila, da je šlo za nesrečo.

Honor naj bi izrazila željo, da njene organe v primeru smrti darujejo. To željo ji je družina izpolnila. "Zdravniki so mi povedali, da je rešila štiri življenja in izboljšala življenja desetih ljudi,“ je povedal njen oče.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.