Magazin > VIP
30073 ogledov

Umrla zvezda filma Karate Kid, igralec dočakal le 63 let

chad mcqueen, karate kid Profimedia
Njegov oče je bil še bolj slaven od njega.

"S težkim srcem sporočamo, da je umrl naš oče Chad McQueen. /.../ Njegova strast do dirkanja ni le poudarila njegovega izjemnega talenta, ampak je služila tudi kot način za počastitev dediščine, ki jo je zapustil njegov oče, in je dokaz vrednot, ki so mu bile vcepljene. Svojo strast, znanje in predanost je prenesel na nas in mi bomo nadaljevali ne le njegovo zapuščino, temveč tudi zapuščino dedkov. Kot družina moramo preživeti te težke čase in vljudno prosimo za zasebnost, ko se spominjamo in slavimo njegovo izjemno življenje," so otroci Chada McQueena sporočili na družbenih omrežjih. Sin velike filmske legende Steva McQueena je dočakal le 63 let. Kaj je bilo zanj usodno, niso razkrili.

Chad se je McQueenu rodil v zakonu z igralko Neile Adams (92). Ko je igralec umrl zaradi raka, je bilo Chadu 19 let.

Chad McQueen je igral v več filmih, najbolj znan pa je bil po vlogi v dveh filmih franšize Karate Kid. Videli smo ga tudi v "Martial Law", "Red Line", "Surface to Air" in "Fall".

McQueen je ljubil dirkanje. Leta 2010 je ustanovil podjetje za športne avtomobile in motorje. V prvem zakonu z igralko Stacey Toten (61), ki je prav tako igralka, se mu je rodil sin. Leta 1993 se je poročil z Jeanie Galbraith, s katero sta imela dva otroka.

Komentarjev 2
  • Avatar Zoran
    StarMačk 13:00 13.september 2024.

    Ni dočakal ravno častite starosti, ampak vseeno mu je bilo dano 13 let več življenja kot njegovemu precej bolj znanemu očetu Stevu McQueenu...

  • Aja23 10:39 13.september 2024.

    ZVEZDA filma Karate Kid? Resno? O joj. #nistegladki