Magazin > VIP
3069 ogledov

Urško Čepin doletela velika izguba: "Kar sem doživela … Nimam besed"

Urška Čepin Facebook
To pa je hudo …

Urško Čepin je doletelo nekaj najhujšega, kar se lahko zgodi lastniku živali. V 4. letu starosti je na krut način izgubila svojega ljubljenčka, psa Taia. “Konec junija sva bila s Taiem na sprehodu. Zgodilo se je pred mojo hišo. Nenadoma je z vso hitrostjo pridrvel avto in zapeljal čez mojega psa. To, kar sem doživela … Nimam besed,” v joku začne Urška.

“Pes je cvilil na vso moč, takoj sem ga peljala k veterinarju. Imel je zlomljeno hrbtenico. Posledično zadnjega dela svojega telesa ni čutil. Ni zmogel na stranišče. To je bil zame tak šok, da nisem videla registrskih tablic na avtomobilu,” pove Urška in doda, da je bila z veterinarjem zmenjena za operacijo. 

Urška Čepin pes | Avtor: osebni arhiv osebni arhiv

Čez kakšen dan me je poklical nevrokirurg in mi sporočil, da operacije težav ne bo rešila, da je prehudo poškodovan. Zato sem se od njega mogla posloviti,” pove in prizna, da brez njega življenje ni več isto: “Še vedno zapiram vrata, da ne bi šel ven, kot da je še vedno tukaj. Življenje brez njega je prazno. Ne morem spati ponoči.”

Urška Čepin pes | Avtor: osebni arhiv osebni arhiv

Urška, ki je od nekdaj živela z živalmi, prizna, da si bo sedaj vzela čas za predelovanje izgube. “Vzela si bom čas, kolikor ga bom potrebovalaŽivali mi res pomenijo veliko, sem tudi vegetarijanka,” zaključi.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1