Magazin > VIP
30 ogledov

V Coryjevi sobi našli kokain in alkohol

Cory Monteith Lea Michele FameFlynet
Policija je v hotelski sobi pokojnega igralca Coryja Monteitha našla prepovedane substance.

V hotelski sobi je policija našla kokain in zdravila, za katera pa igralec ni imel recepta. Kljub poročanju, da naj bi bil igralec priljubljene serije Glee srečen in zdrav v zadnjih nekaj tednih, vse kaže na to, da je znova užival prepovedane substance. Obdukcijo so včeraj že opravili, rezultati, ki jih pričakujejo v naslednjih dneh, pa bodo pokazali, da je bila zanj usodna mešanica alkohola, drog in zdravil. Po navedbah BlindGossip je imel Cory v času smrti v telesu kokain, anestetik in xanax. Nekateri mediji poročajo, da so v sobi našli tudi velike količine alkohola. Igralec naj bi se tisto noč zabaval v diskoteki, okoli 2. ure zjutraj pa se je vrnil v hotelsko sobo.

Je živel dvojno življenje?

Po njegovi skrivnostni smrti pa na dan prihaja vse več podrobnosti o njegovem življenju. Kot poroča ameriški spletni portal TMZ, naj bi Cory živel dvojno življenje. Na snemanju serije Glee naj bi igral treznega, pridnega fantka, doma v Vancouvru pa je menda živel divje življenje, polno alkohola in drog. Njegovo dekle Lea Michele naj bi vedela za vse to in se je ves čas trudila spraviti ga na pravo pot, a ji kot kaže ni uspelo. Ravno zaradi tega naj bi se igralca tik pred njegovo smrtjo razšla, po navedbah prijateljev se je Lea zatekla v Mehiko, Cory pa se je vrnil domov v Kanado. "Šla sta na ločene počitnice, da bi si ohladila glavo," je povedal prijatelj in dodal: "Lea bo vedno ljubila Coryja, vendar je bil pritisk, da hodi z zasvojencem – in ga poskušala obdržati na pravi poti – zanjo prevelik".

Na omenjenem portalu še pišejo, da so Coryjevi soigralci vedeli za njegove težave, čeprav se na snemanju nikoli ni pojavil pod vplivom alkohola ali drog. Trezen se je trudil ostati le v Los Angelesu, ko pa se je vrnil domov, se je prelevil v odvisnika in alkoholika. Njegova družina in prijatelji so mu ponudili pomoč, a zaman - Cory jim je le obrnil hrbet.

Žal se je vse skupaj končalo tragično. Zvezdnika so v soboto zvečer našli mrtvega v njegovi hotelski sobi v Vancouvru."Lea je ob njegovi smrti popolnoma iz sebe. Ko je slišala novico, se je razjokala. Cory ji je bil ves svet. Veliko sta dala skozi," je povedal vir.

Monteith se je aprila prostovoljno javil na zdravljenje na kliniko, prvič pa se je zaradi drog zdravil že pri 19 letih.

Komentarjev 1
  • erikkk 10:20 16.julij 2013.

    Hmmm mogoče pa se je namerno predoziral.... razhodi so včasih zelo boleči