Magazin > VIP
2864 ogledov

V Grčiji izginil britanski zvezdnik

Michael Mosley Profimedia
Na grškem otoku Simi je izginil dr. Michael Mosley.

Britance skrbi za zvezdnika BBC-ja in strokovnjaka za prehrano dr. Michaela Mosleyja, za katerim se je na grškem otoku Simi izgubila vsaka sled. Policija se boji, da je 67-letnik "padel z velike višine". 

Mosley se je v sredo v kraju Agios Nikolaos ob 13.30 podal na sprehod ob obali. Ker se do 19.30 ni vrnil, je njegovo ženo Clare močno zaskrbelo in poklicala je policijo. Ta je takoj pričela z iskanjem, ki pa še ni obrodilo sadov. V četrtek je iz Aten prispela ekipa za iskanje in reševanje, ki je s sabo prinesla tudi drone. Grška obalna straža je prečesala morje, gasilci so preiskali gozdove in hribe. Pri iskanju so sodelovali tudi prostovoljci. Policija se zdaj osredotoča na pot, po kateri naj bi se Mosley odpravil do plaže. Ker je od njegovega izginotja minilo že toliko časa, se je iskanje razširilo tudi na druge dele otoka. "Lahko, da mu je spodrsnilo in je padel, morda celo zaradi srčnega infarkta," Daily Mail navaja policijski vir. 

V Angliji je Mosley znan po svojih prehranskih priporočilih in načrtih za občasno postenje, pa tudi po zagovarjanju diet z malo ogljikovimi hidrati.

 

Komentarjev 1
  • Ender3 18:31 07.junij 2024.

    A bo šel lastnik SDS po volitvah kaj na oddih v Grčijo. Tam je njegova znana plezalska destinacija..Ne bo nič narobe, če tudi on izgine. V preteklosti je od tam zdravstveni problem otroka reševal kar z vladnim avionom. Primc bi ...prikaži več rekel..za otroke gre..