Magazin > VIP
3562 ogledov

V Kmetiji je drama: Tekmovalki sta se grdo sporekli in izrekli te besede!

marjana, kmetija Voyo
Spor je odmeval po celi kmetiji.

V 11. delu resničnostnega šova Kmetija, ki je bil na televizijskih ekranih predvajan včeraj, je bilo precej burno. Do spora je prišlo v hlevu med upokojenko Marjano in 18-letno Nušo, nad katero se je Marjana razjezila, ker ne molze krav, Nuša pa ji je odgovorila, da je molzenja noče naučiti in da ni rojena s tem znanjem. 

“S to punco ne vem, kaj se dogaja in kje so pri njej zgrešili, popolnoma nič ne dela, name, ki pa delam, se dere,” je bila ostra Marjana, ki jo je spor pripeljal do joka. Zaradi nesporazuma sta tekmovalki dostavili zajtrk zelo pozno, kar marsikomu ni bilo pogodu. “Nuša je v redu punca, a ni uvidevna do Marjane. Pomolsti dve kravi in skuhati ni enostavno,” se je na Nušino stran postavila gozdarka Tjaša.

Na kmetiji je odmevala tudi odločitev Polone, ki se je odločila, da za glavo družine ne postavi Laure, kot so vsi predvidevali, ampak Žigo. Posledično so v hlev odšli Boris, Žan, Stanislav in Nik, ki jim je največ preglavic delala priprava hrane. “Midva z Nikom bova poskrbela za humor, tista dva naj pa več delata,” je hudomušno povedal Boris.

Laura Beranič | Avtor: Voyo/Printscreen Voyo/Printscreen

Za nekaj žgočih pogledov je poskrbela Laura, ki je v pomanjkljivi roza opravi, ki je več odkrivala kot zakrivala, fantom odnesla vodo. “Dajmo se za trenutek ustaviti. Ali ste videli Lauro, kako je bila oblečena, ko je fantom odnesla vodo? Pa to je neverjetno, ženska misli, da je v Barbie hiški. Ona lepo v roza oblekici skače okoli, mogoče je bila to celo pižama, ura pa je štiri popoldne,” je njen izgled pokomentiral Igor.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Avatar Garancija
    Garancija 08:29 17.september 2024.

    Ne gledamo,in nas boli k