Magazin > VIP
32 ogledov

V omari mora imeti kisikovo masko

Nenavadna je predvsem zahteva, da za svojo garderobo potrebuje tri koše za smeti Žurnal24 main
Ko Lady Gaga nastopa, imajo organizatorji polne roke dela, saj je zvezdnica zelo zahtevna. V omari v njeni sobi mora biti vedno pripravljena kisikova maska.

Kot piše v pogodbi, ki je obvezna za nastop Lady Gaga, morajo biti v omari poleg kisikove maske še med, luči in okrasne sveče. Dokument, v katerem so natančno opisane njene zahteve in želje, je dolg kar 35 strani, upoštevati pa je treba prav vse.

Spletna stran The Smoking Gun je objavila nekaj podrobnosti z njenega nenavadnega seznama.

Navadne majice so prepovedane
Tudi njeni obroki so skrbno načrtovani. Običajno želi Gaga v enem tednu zaužiti svetovne kulinarične specialitete. Tako je v ponedeljek na jedilniku jed z žara, v torek azijska hrana, v sredo mehiška, v četrtek pa ameriška. V petek hoče zvezdnica jesti meso, v soboto pa pašto. Nedeljski meni je precej klasičen – na mizi jo čaka narezan puran. Jed ji morajo postreči ob 17. uri, v nasprotnem primeru bo gostinca obtožila kršitve pogodbe.

Gaga je pravila postavila tudi svojemu osebju in svojim gostom. Ker se sama oblači glamurozno in ne nosi običajnih majic in hlač, so majice njenemu osebju strogo prepovedane. Gostje pa pol ure pred začetkom koncerta ne morejo dobiti več ledu. V tem času se v barih v celotnem poslopju ledu ali sladoleda ne sme več prodajati. Kaj je vzrok za to, pevka ne želi izdati.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.