Magazin > VIP
4260 ogledov

Znani Slovenec natančno opisal, kako je očeta našel mrtvega

Anže Žerovec youtube
Izguba ga je močno prizadela.

Anžeta Žerovca se spomnimo iz prve sezone resničnostnega šova Poroka na prvi pogled, v katerem se je zagledal v lepo Hajdi, s katero sta se poročila tudi v resničnem življenju. A romanca ni trajala dolgo, lansko leto sta se namreč ločila. Hajdi, ki se je iz Tržiča preselila nazaj v Ljubljano, je takrat samo povedala: “Nisva se več razumela, a za zdaj ne bi preveč razlagala,” Anže pa se na telefon ni javil. 

V šovu je Anže razkril, da je pred kratkim izgubil očeta. "Očetu sem rekel nazadnje, da ga imam rad. Včeraj je bilo točno eno leto, odkar me je zapustil. Cenite svoje starše, dokler jih še imate, objemite jih in jim povejte, da jih imate radi. Nikoli ga ne bom pozabil, ohranil ga bom v zelo lepem spominu. Najrajši sem ga imel. V življenju sta pomembna le družina in zdravje," je takrat povedal.

Podrobno spregovoril v podkastu

Sedaj pa je v podkastu Tomažu Gorencu razkril, kaj se je dogajalo. “Bil je 30. avgust leta 2020, kmalu bo štiri leta. Do 25. leta z očetom nisva imela veliko stikov, potem ko pa sva se povezala, me je zapustil,” je začel pripovedovati.

“Oče mi je po telefonu rekel, da me pride obiskat, jaz sem šel spat, a se potem ni javil. Ves čas sem imel slab občutek, da se je nekaj zgodilo. Potem sem se odločil, da grem na Bled preverit, kje je. Spremljala sta me dva prijatelja. Najprej sem šel v lokal, kjer so mi povedali, da je bil nazadnje tam ob pol enih. Potem sem šel do hiše, in ko sem odprl vrata, sem naletel na njegovo truplo. Mislim, da še danes nisem dojel, kaj se je zgodilo. Vso noč sem jokal,” je razkril Anže, ki je potožil, da ko je potreboval koga za pogovor, so vsi izginili, pisali pa so mu tisti, s katerimi sploh ni bil v stikih.

Za očeta je bil usoden infarkt.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • atamama 11:57 08.september 2024.

    Avtor članka, sem povprašal znance ampak terminologija ''znani'' ne pije vode....