Magazin > VIP
9321 ogledov

Vdova DJ Pera mu sporoča: Obljubim, da bova živela srečo ponosen boš na naju

dj pero Osebni arhiv
Peter Plesec nas je zapustil konec decembra.

dj pero | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv
Konec decembra je odjeknila vest, da je v 54. letu starosti umrl Peter Plesec, znan kot DJ Pero. Za seboj je pustil ženo Anjo in 8-letnega sina Nika. Za priljubljenega didžeja je bil usoden covid-19.

Tragedija je pustila veliko vrzel na naši glasbeni sceni. DJ Pero je namreč veljal za ikono, saj je komercialno plesno glasbo vrtel več kot 35 let. Nastopil je v vseh legendarnih ljubljanskih diskotekah, kot so Turist, Valentino, Kanu, Eldorado, Dakota, Global, Cvetličarna, kjer je bil poznan po svojem širokem nasmehu in neusahljivi življenjski energiji. Ta pa kljub dolgemu boju ni bila kos bolezni, ki ga je nepričakovano vzela ženi in sinu, za katera sedaj preko strani GoGetFunding zbirajo sredstva (TUKAJ).

Šok ob novici, da ga je vzel covid, je bil velik, še zlasti za njegovo družino, ki ni pričakovala, da jim bo kruta usoda vzela moža in očeta. "17. novembra 2021 smo se prvič poslovili z mislijo, da se čez 14 dni zopet vidimo. 7. januarja smo ti še zadnjič pomahali v slovo v tvojem Ljubnem, tokrat za vedno. Več kot tisoč sporočil mi je izkazalo, kakšen pečat si pustil v svoji bogati karieri, ki ne bo nikdar pozabljena. Zame si bil več kot to, mož, najboljši prijatelj in predvsem najboljši oči svojemu sinu Niku, za katerega boš večno super heroj. Obljubim, da bova z Nikom živela srečno, še bolj polno, predvsem pa z veliko ljubezni do tebe še naprej. Ponosen boš na naju. Tvoja Anja in Nik," je Anja napisala možu v slovo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.