Magazin > VIP
6548 ogledov

Velik uspeh naše starlete: Nekoč starleta, danes …

Katarina Benček Mediaspeed
Svetlolaska je presenetila prav vse.

Nekdanja podjetnica, danes popotnica in blogerka Katarina Benček je v začetku poletja v samozaložbi izdala svoj knjižni prvenec Lublanska izpoved, ki je v dveh mesecih že skoraj razprodan, Katarina pa že razmišlja v ponatisu. "Natisnili smo 500 izvodov, nekaj sem jih podarila, nekaj jih je šlo v knjižnice, ampak, da, odzivi so zelo pozitivni in knjiga bo kmalu razprodana," je zaupala Benčkova, ki se je pred letom dni preselila na Bali. Poletje sicer preživlja v Evropi, z najboljšo prijateljico sta obiskali številne evropske prestolnice, trenutno pa sta se vrnili v Slovenijo.

"Boljšega potovalnega prijatelja, kot je Anja, še nisem našla. Res izkoristiva ta skupni čas, preden odletiva vsaka na svoj konec sveta. Anja v Dubaj, jaz pa na Bali," pravi Benčkova, ki odkrito priznava, da je še vedno srečno samska. Njene potovalne dogodivščine, pa lahko spremljate tukaj. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pocutila sem se kot brezskrben otrok, ki teka po poljih 🤗•

A post shared by Unicorn 🦄 n Mermaids 🧜‍♀️ (@katarina_bencek) on

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice