Magazin > VIP
2224 ogledov

Velika izguba, Nika Zorjan žaluje

nika zorjan Instagram
Včeraj je izgubila psičko.

Nika Zorjan se je včeraj poslovila od svoje psičke, boksarke Lili, ki bi 19. septembra praznovala 10. rojstni dan. "Draga moja ljubezen, Lilika. Naše srce je strto, grozno boli. Tolaži nas edino to, da si imela najlepše življenje, polno ljubezni. Nam si ga spremenila v najlepše, srečno, napolnjeno z brezpogojno ljubeznijo. Zaradi tebe smo postali vsi še bolj povezani, radostni, srečnejši. Mirno spančkaj ljubezen naša zlata, za vedno boš z nami, počakaj nas na drugi strani,” je zapisala na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nika Zorjan (@nikazorjan)

Pod objavo je Nika prejela nekaj sto komentarjev sledilcev, ki so ji izrekli sožalje, med drugim so ji lepe misli poslali Katarina Benček, Ana Žontar, Petra Parovel, Eva Boto, Niko Karo, Rok Piletič … Nika je namreč s svojo psičko preživela desetletje nepozabnih trenutkov, zato jo je izguba družinskega člana neizmerno prizadela.

Psička Lili je imela tudi svoj Instagram račun, na katerem je Nika redno objavljala utrinke iz njenega življenja. V zadnjem času je imela nekaj zdravstvenih težav, aprila je doživela epileptični napad, a je uspešno okrevala.

Nika je pred kratkim povedala, da čez poletje veliko časa preživi na Rabu. Ko se je vrnila domov, jo je sestra snemala, kako Lili steče k njej in jo veselo pozdravi, saj sta se zelo pogrešali.

Naj ji bo lepo za mavrico.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LILI 🐾 (@lili_the_boxer)

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 4
  • bleki 12:49 14.avgust 2024.

    Na 24 ur bi se lahko zavedali, da vsak ki ga zapusti ljubljenček, žaluje. Sigurno ne samo Nika, ki je ne poznam. Po sliki na gugalnici sodeč, ji ni hudega. Pa nekam čudno prste drži.

  • slavauk22 12:08 14.avgust 2024.

    ti se moraš prav na vsakem članku se oglašat nimaš kaj za delat?

  • Ender3 11:13 14.avgust 2024.

    Sočutje, ni druge. Živali je potrebno spoštovati .