Magazin > VIP
1499 ogledov

Velja za eno najlepših pevk današnjega časa, jo prepoznate?

kelly rowland
1/3
Profimedia
Sproščena Kelly Rowland.

Pevko Kelly Rowland so paparaci ujeli na ulicah Los Angelesa, ko se je v športni opravi sprehodila do svojega vozila. 43-letnica je nosila ohlapno temno majico z obrazom Boba Marleyja, rumene kratke hlače in čevlje, ki jih je oblikoval Kanye West. Videti je nadvse kul!

Precej manj sproščena kot tega sončnega dne je bila maja na filmskem festivalu v Cannesu, ko se je na rdeči preprogi pred premiero filma Marcello Mio v spor zapletla z varnostnico. Vir za Daily Mail razkril, da je do spora prišlo, ker naj bi bili varnostniki, ki usmerjajo zvezdnike po rdeči preprogi, preveč agresivni. Kelly je poskušala pozdraviti oboževalce in fotografom omogočiti dober posnetek, ko ji je varnostnica dala navodilo, naj se umakne, na kar se je pevka odzvala zelo burno in ji je začela žugati s prstom.

Kelly Rowland | Avtor: Profimedia Profimedia

Kelly je zaslovela s skupino Destiny's Child. Leta 2002 je izdala svoj prvi solo album in prodala več kot tri milijone izvodov. Na njem so bili hiti Dilemma, Stole in Can't Nobody. Kelly se je preizkusila tudi kot igralka. Med drugim smo jo videli v Freddy vs. Jason (2003) in The Seat Filler.

Kelly se lahko pohvali tudi s srečnim zasebnim življenjem. Od leta 2014 je poročena s Timom Weatherspoonom. Spoznala sta se v začetku novega tisočletja in iz prijateljstva se je leta 2009 razvila ljubezen. Leta 2014 se jima je rodil prvi sin, leta 2021 pa je Kelly povila še enega dečka. 

 

Komentarjev 1
  • manja53 08:47 20.julij 2024.

    Najlepših? Potreben bo okulist!!