Magazin > VIP
9737 ogledov

Verjetno so se za Mojco Mavec vsi obračali!

Mojca Mavec instagram
Tokrat je presenetila v mrežastem kompletu črne barve.

Vedno prijetno nasmejana voditeljica Mojca Mavec se je tokrat mudila na Formuli 1, kjer je opravljala vlogo moderatorke VIP dogodkov za časa dirke in vodila skupine med posameznimi dirkami. Za to priložnost je oblekla mrežast komplet črne barve, nad katerim so bili njeni sledilci, sodeč po komentarjih, navdušeni. ‘Hm, kakšna oblekica’, ‘Lepa in nasmejana kot vedno’ ali ‘Wow’ so se glasili komentarji. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by mojca mavec (@mojcamavec)

Mojci se je nova priložnost odprla po tem, ko jo je za vlogo moderatorke VIP dogodkov za WEC dirko v Imoli predlagal kolega Urban Laurenčič. “V Imoli me je potem odkrila londonska agencija, ki išče večjezične moderatorje in zdaj me večkrat angažirajo. Prva izkušnja v Imoli je bila nora! Ferrarijeva domena, goste sem lahko peljala v boxe, na grid in spoznali smo voznike. Čaka me še GP na Madžarskem,” je povedala.

V živo res vidiš, da je to ekipni šport, kjer šteje vsak posameznik, ne samo vozniki. Pa vse to taktiziranje v ozadju, pravi izbor gum … Noro, da to lahko doživljam od blizu!” je navdušeno pripovedovala simpatična novinarka, ki je dodala, da je moderirala tudi nekaj dogodkov za EP v nogometu v Nemčiji.

Mavčeva je priznala, da si je od nekdaj želela delati na športnem področju: “Žal pri nas ni tako enostavno menjati uredništva in teme, ki jo pokrivaš. Zdaj pa je usoda določila drugače in šport spremljam še bolj neposredno, kot sem si kadarkoli predstavljala."

Voditeljica se je pred kratkim vrnila s krajšega oddiha na Finskem, kjer je najprej uživala v tradicionalni savni, nato pa skočila v hladno jezero. Zvečer si je privoščila še domače žganje in ribe. “To so moje finske sanje. Vzela sem si tudi čas in obiskala nekdanjo ljubezen na arktičnem krogu, Božička. To je zagotovo eden od fantov, ki mi nikoli ne bo strl srca! Prav lepo ga je bilo videti in tudi slikala sva se za dobre stare čase,” je povedala in razkrila, da jo trenutno čaka še nekaj tur po severu za slovenske goste.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by mojca mavec (@mojcamavec)

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 3