Magazin > VIP
162 ogledov

Veronika ostaja večna žurerka

veronika žajdela mediaspeed
Poželenja vredna voditeljica Veronika Žajdela se rada zabava in pravi, da si otrok in tradicionalnega družinskega življenja z možem za zdaj ne želita.

Seksi radijsko in televizijsko voditeljico Veroniko Žajdela smo v družbi prijateljice ujeli na večeru brazilskih ritmov. Zaupala nam je, da obožuje večere s prijateljicami in rada poplesava dolgo v noč. "To mora biti. Seveda prežuram dosti manj kot včasih, saj mi veliko časa vzamejo obveznosti. Nimam specifičnih lokacij, žuramo v Mariboru, Ljubljani, Kopru, Novem mestu ... Tam, kjer je žur, tam smo mi (smeh). Osebno so mi bilzu rock, soul in r&b ritmi, vendar moram biti zaradi narave svojega dela odprta za različne zvrsti. Zelo malo je žanrov, ki me ne pritegnejo," je povedala Veronika.

Če so pri zvezdnikih trenutno v modi otroci, Veronika pravi, da ji kaj takega ne pade na pamet. Z možem sta namreč ponosna lastnika dveh pasjih prijateljev in nimata želje po naraščaju. Voditeljica se pošali, da na vprašanje o potomcih vsako leto odgovori enako: "Drugo leto."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.