Magazin > VIP
4188 ogledov

Veste, kdo je sestra Indire Ekić? Tudi ona je slavna!

indira, Emina Ekić instagram
Obe slavni sestri pričakujeta dojenčka!

Emina Ekić, sestra vplivnice Indire Ekić, je leta 2017 osvojila naziv Miss Universe Slovenije. Glede na fotografije, ki jih redno objavljata na Instagramu, si je lepotica s sestro zelo blizu, večkrat ji pomaga tudi pri pakiranju linije šmink Indy beauty, ki jo je ustanovila Indira.

Leta 2020 se je Emina s partnerjem razveselila sinčka Vita, ki se je rodil en mesec prehitro, konec julija pa je na Instagramu razkrila, da se bo družinici kmalu pridružil še drugi otrok. Le nekaj mesecev pred tem je Indira povedala, da prav tako pričakuje dojenčka.

Slavni sestri sta se pred dnevi odločili za skupno materinsko fotografiranje. Utrinke iz zakulisja je delil Indirin mož, osebni trener Matic Kolenc. Lepotici sta sedeli na travi, obkrožalo ju je cvetje in prelep sončni zahod. Oblečeni v belo sta se prikupno smehljali v kamero, še pred tem pa sta si na ustnice namazali Indirin glos bež barve.

Indira, Emina Ekić | Avtor: Instagram Instagram

“Imeti sestro je privilegij. Z vsakim letom se še bolj v globini zavem, kaj imam in kako dragocena si mi. Še preden sva se zavedali druga druge, sva skrbeli ena za drugo in tako bo do konca. Vesolje nam podari sestre, da se nikoli ne počutimo osamljeni. Hvala, ker imam v tebi doživljenjsko prijateljico,” je nekoč zapisala Indira. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Indira Ekic (@indiraekic)

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 3
  • Avatar Pantani2
    Pantani2 09:30 02.september 2024.

    BT!!!

  • Avatar Garancija
    Garancija 09:00 02.september 2024.

    BMK

  • Enzgg4 09:00 02.september 2024.

    A ste vi ene budale🤣🤣 še za to ta prvo čefurko prvic slišim in pol vi napišete, da je tud "njena sestra slavna". 🤣 Skavna????? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Pa če VI niste svetovne budale, pol res ne vem, kdo je. In ne, ...prikaži več niti slučajno nisem bral teh smeti. Prescrolal sem direkt do komentarhev. Jebe se bi za vaše "slavne". Idioti. Em.P., pejd rajši skrete pucat, bo bolj koristen/koristna