Magazin > VIP
1715 ogledov

Video milijarderjevega sina in njegove žene šokiral javnost

Anant Ambani Profimedia
Ogorčenje je veliko.

Julija se je zgodila poroka, o kateri je govoril svet. Vzela sta se Anant Ambani, sin predsednika podjetja Reliance Industries Mukesha­ Ambanija, in Radhika Merchant, hčerka­ Virena in Shaile Merchant, ki imata v lasti farmacevtsko podjetje.

Na poročno slovesnost, ki je trajala dva dni, so bila povabljena velika imena, kot so Boris Johnson, Tony Blair, Bill Gates in Kim Kardashian. Goste pa so s svojim glasbenim talentom med drugim zabavali Rihanna, Justin Bieber in The Backstreet Boys.

Par so paparaci sedaj ujeli med sprehodom po Parizu, kjer je vsem v oko padla ena stvar. Ko sta opazila fotografe, sta se zakonca še držala za roke, a je Radhika svojega moža hitro spustila in pohitela k avtu ter ga pustila za seboj. Ubogi Anant, ki ima težave s hojo, je nato sam prišepal do vozila. "Bog, grozljivo sta videti", "To je boleče gledati", "Draga dekleta, slika dokazuje, da denar ni vse v življenju", "Ne vem, kdo se mi bolj smili", "Zdi se, da je on dober človek, ona pa me je s tem razočarala," so po ogledu videa zapisali spletni komentatorji.

Anant se je boril z vrsto zdravstvenih težav, od astme do debelosti. Tehtal je kar 208 kilogramov, izgubil 100 kilogramov, nato pa se zaradi zdravil za astmo spet zredil. Jemati je namreč moral steroide. Njegova mati Nita je leta 2017 za Times of India spregovorila o sinu. "Kar je jedel on, sem jedla tudi jaz. Kadarkoli je on vadil, sem vadila tudi jaz. Če je šel on na sprehod, sem šla tudi jaz. Bil je moja glavna motivacija in še vedno se boriva z debelostjo. Toliko otrok ima prekomerno težo, pa je matere sram priznati," je povedala.

@taoualitamar Anant Ambani et son épouse Radhika font du shopping à #paris ♬ son original - AMAR TAOUALIT

Komentarjev 1
  • Pierre 11:03 11.avgust 2024.

    Koga zanima ta debeluh smrduh?