Magazin > VIP
3704 ogledov

VIDEO: Poglejte, kako jo je skupilo mednožje slavnega pevca

Bad Bunny TikTok
Oboževalci niso vedeli, kaj se je ravnokar zgodilo.

Pred tremi dnevi se je zaključila skoraj štiri mesece dolga turneja portoriškega raperja Bad Bunnyja, ki se je začela 21. februarja v Salt Lake Cityju in zaključila 9. junija v Portoriku. Pevec, ki je na turneji predstavljal svoj novi album, je imel kar 48 nastopov in obiskal 31 mest v Severni Ameriki. 

30-letnik, ki je z nastopi zbral okrog 208 milijonov dolarjev in prodal več kot 700 tisoč kart, je svojo turnejo zaključil z zabavno prigodo. Plesalka se je pri izvajanju koreografije z zadnjico zataknila za njegovo mednožje. Na hlačah je namreč imel kristalčke, za katere so se zataknile plesalkine najlonke. Ko so ostali plesalci opazili nezgodo, so ju obkolili, da bi ju prekrili, a oboževalcem je vseeno uspelo narediti smešne posnetke. 

@darielv98 Kiarita’s tights get stuck while dancing on Bad Bunny #badbunny #mostwantedtour #coliseodepuertorico #coliseopr ♬ original sound - Dariel

Posnetku, ki je bil objavljen na TikToku, so se številni smejali. Nekateri so opazili, da je bil pevec do plesalke izredno ‘gentlemanski’, saj je ni hotel prijeti za zadnjico, da bi jo rešil. Spet drugi so se vprašali, kaj bo na to rekla pevčeva boljša polovica, manekenka Kendall Jenner

Z lepotico sta razmerje, ki je trajalo manj kot eno leto, končala lani decembra. Kendall se je vmes dobivala s svojim bivšim Devinom Bookerjem, kar Bad Bunnyju, ki je Kendall močno pogrešal, ni bilo pogodu. Maja letos je romanca spet vzniknila in vir blizu njiju je povedal: “Trenutno jima je najpomembnejši čas, ki ga preživljata skupaj. Spet se razumeta in se noro privlačita med sabo.”

Par se dobro razume s Hayley in Justinom Bieberjem, ki sta v začetku maja sporočila, da pričakujeta prvega otroka.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.