Magazin > VIP
3533 ogledov

VIDEO: Tako je pogledala slavljenka, ko jo je naš pevec nenadoma zgrabil!

Raay facebook
Presenečenje je uspelo.

Slavni duo Marjetka Vovk in Raay, ki sta eden naših najbolj znanih estradnih parov, povrh tega pa še vrhunska glasbenika, poleg klasičnih nastopov pojeta tudi na rojstnih dnevih njunih oboževalcev. Tako sta pred kratkim presenetila 50-letno oboževalko Anito, in sicer na prav poseben način.

Parkirala sta malo stran od dvorane, kjer je potekalo slavje, da Anita slučajno ne bi videla njunega avta. Prinesla sta ji tudi prelep šopek. Vstopila sta v dvorano, kjer je Anita ravno plesala z nekim moškim in v naslednjem trenutku je Raay prevzel ples. Anita je bila prvih nekaj sekund v šoku, videti je bila, kot da je zagledala duha. Potem je ugotovila, da gre za presenečenje in je z Raayem veselo nadaljevala ples, Marjetka pa je pela. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maraaya (@maraayamusic)

Zagotovo si bo Anita praznovanje njenega 50. rojstnega dne zapomnila za vedno. Pod objavo je zapisala: “Hvala obema za čudovito popestritev večera. Presenečenje je uspelo. In ja … Od zdaj naprej je moja najljubša pesem Nebesa.” Nad lepo gesto in njuno pozitivno energijo so bili, sodeč po komentarjih, navdušeni tudi ostali sledilci.

Na začetku julija pa so Marjetka in Raayevi starši na Korčuli presenetili Raaya. Svoj 40. rojstni dan je praznoval na sanjski Korčuli, kamor sta pripotovala tudi oče in mama in ga navsezgodaj obiskala v stanovanju. Raay je še spal, ko so "vdrli" v njegovo spalnico in mu zapeli Vse najboljše. Šoka ni mogel skriti, video si oglejte TUKAJ.

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.