Magazin > VIP
249 ogledov

Vroča zahvala: To Katy Perry naredi za partnerja po pomivanju posode!

Katy Perry Profimedia
Morda ideja z vas, če vam partner pomaga pri hišnih opravilih?

Pevka Katy Perry je bila pred kratkim gostja v podkastu Call Her Daddy, v katerem je razkrila vročo podrobnost iz svojega ljubezenskega razmerja z igralcem Orlandom Bloomom. Voditelj Alex Cooper jo je vprašal, kaj so zanjo rdeče zastavice v razmerju, ki jih ne prenaša več.

Narcisi me ne privlačijo več. Vsak, ki manipulira ali pa ne podpira, me ni všeč. Vsak, ki trdi, da vas pozna bolje, kot poznate sebe ali pa vam ne pomaga, me ne privlači. Včasih sem hodila s kom, ki se nikoli ni prikazal na mojih koncertih. Zelo mi je všeč, če pridem dol v kuhinjo in je ta čista, ker si ti vse pomil. Potem bodi pripravljen, da te oralno zadovoljim. Mislim, dobesedno. To je moj jezik ljubezni. Ne potrebujem rdečega ferrarija. Lahko kupim rdečega ferrarija. Samo pomivaj posodo,” je povedala Katy.

Katy in 47-letni igralec sta začetek razmerja naznanila maja 2016, nato pa sta se februarja 2017 razšla. Vesolje ju je znova poneslo v ljubezensko razmerje septembra 2018, ko sta se skupaj pojavila na Gala prireditvi v Monaku. Februarja 2019 sta se zaročila, leto kasneje pa se jima je rodila prvorojenka Daisy.

Zvezdnica je razkrila tudi, da se z Orlandom redno udeležujeta partnerske terapije, saj si želita skupaj razvijati odnos, ki ga imata. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.