Magazin > VIP
24153 ogledov

Vroče fotografije zvezde Poroke na prvi pogled vam bodo poklonile sladke sanje

poroka na prvi pogled, Irena Martinjak Planet TV
Ireni zagotovo ne primanjkuje moške naklonjenosti.

Ireno Martinjak smo spoznali v letošnji sezoni šova Poroka na prvi pogled. Strokovnjaki so bili mnenja, da bi se 48-letnica, ki se že lahko pohvaili z vnuki, najbolje razumela z eno leto mlajšim Andrejem, ki je imel z ženskami slabe izkušnje. Ena ga je celo zastrupila.

Ko je Irena soproga prvič videla, je bila šokirana. Takoj je začutila, da ni pravi zanjo, kar se je menda pokazalo že na medenih tednih, ko naj bi Andreju kar naravnost povedala, naj se ne zaljubi vanjo. Njun odnos je postajal vse bolj zapleten in sovražen, saj nikakor nista našla skupne besede. No, Irena je našla preveč besed ... Iz Andreja je hotela izvabiti globoke pogovore, se pogovarjati o izzivih, a Andreju ni bilo do govorjenja in je soprogo vsakič utišal z besedami, naj mu pove na kratko, v kamero pa dejal, da njenega govoričenja o travmah noče poslušati, saj ni pomirjevalo.

Par se je odločil, da zvezo takoj po koncu šova prekine, Andrej pa je o soprogi za njenim hrbtom razkril še nekaj informacij, ki bi jih bilo bolje zadržati zase

Verjamemo, da sta sedaj mnogo bolj srečna - daleč stran drug od drugega. Prepričani pa smo tudi, da Ireni ne primanjkuje moške pozornosti, saj je zelo čutna ženska, o čemer pričajo tudi fotografije, ki jih je objavila na Instagramu. Tudi v šovu smo lahko videli, kako dobro se počuti v svoji koži in da obožuje svoje obline. Le poglejte, kako rad jih ima tudi fotoaparat!

 

 

Komentarjev 3
  • Grof 10:12 14.junij 2024.

    Le kam zija PM Golob, da je še ni opazil, punca samo pogreša mesene užitke, ne košarke kot Tna,

  • Avatar Garancija
    Garancija 08:55 14.junij 2024.

    Dobra po srcu,samo mleka ne daje