Magazin > VIP
27 ogledov

Vrtoglava vsota za Bieberjeve lase

Najstniški idol (na fotografiji s svojim dekletom Seleno Gomez) je zaradi nove p Žurnal24 main
Šop las, ki ga je Justin Bieber podaril v dobrodelne namene, je na spletni dražbi presegel vrednost 40 tisočakov. Hkrati pa se je pevec tudi opravičil.

Potem ko je mladi zvezdnik Justin Bieber prejšnji teden svoj šop las podaril voditeljici in komičarki Ellen DeGeneres, slednja pa ga je dala na dražbo na eBay, je zanj padla gromozanska vsota. Nek njegov oboževalec, ki ostaja neimenovan, je za lase odštel 40.668 ameriških dolarjev (dobrih 29 tisoč evrov).

Kljub vrtoglavi vsoti denarja, ki bo šel v dobrodelne namene, pa je 17-letni pevec zaradi spremembe pričeske izgubil 80 tisoč oboževalcev na Twitterju.

Opravičilo za neprimerno gesto
Mladi pevec pa se je tudi opravičil, da je po večerji s svojim dekletom Seleno Gomez v Los Angelesu paparacu jezno pokazal sredinec. Omenjena gesta je zanj zelo netipična, zato je na svojem profilu na Twitterju zapisal: "Žal mi je. Ni vedno lahko, vendar vem, kako je treba pravilno reagirati v jezi." Dodal je še, da ima vzpone in padce, da tudi on dela napake, vendar se iz njih uči in jih skuša popraviti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.