Magazin > VIP
35 ogledov

Whitney in Bobby svetu pripravljala presenečenje

Whitney Houston FameFlynet
The National Enquirer poroča, da naj bi Whitney Houston načrtovala poroko z Bobbyjem Brownom.

Tabloid The National Enquirer je govoril s prijateljem raperja Bobbyja Browna, Derrickom Handspikom, ki trdi, da sta Bobby Brown in Whitney Houston načrtovala poroko.

Bivša zakonca naj bi se spet zbližala, ko je lani umrl Brownov oče. Whitney naj bi svojega bivšega moža tolažila v svoji vili v Atlanti, kjer naj bi se za ves teden zaprla v spalnico in uživala v divjem seksu.

Bobby in Whitney naj bi svoje načrte najprej izdala hčerki, in sicer med večerjo prvega februarja. Kaj je na to porekla 18-letnica, ni znano. Pevkina družina pa novice ni bila vesela. Odnosi naj bi se tako zaostrili, da se je Houstonova od žalosti spet začela predajati drogam in alkoholu, kar jo je 11. februarja stalo življenja. "Načrtovala sta majhno poroko. Verjetno bi se zgodila v Las Vegasu, povabljena pa bi bila le njuna hčerka Krissi," je izdal vir in dodal: "Bobby je izjavil: 'Svet misli, da je med nama konec. Resnica pa je, da nisva šla nikoli zares narazen. Ljubezen med nama ni nikoli usahnila'."

Whitney so tik pred smrtjo pripisovali romanco s pevcem Rayem J-em, a afere naj bi bilo po besedah vira že zdavnaj konec. "Bila sta le še prijatelja," pravi Derrick, ki z Brownom prijateljuje že od leta 1991 in je avtor njegove biografije.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.