Magazin > VIP
71021 ogledov

William in Harry prejela tragično vest o smrti

charles spencer Profimedia
Brat princese Diane in njegova soproga sta izgubila pomembnega člana družine.

Brat princese Diane, Charles Spencer, in njegova soproga Karen sta se morala posloviti od pomembnega člana družine. Pretekli torek je v Kanadi namreč umrl Karinin oče.

51-letnica se je od njega poslovila na družbenih omrežjih, kjer je objavila poročno fotografijo svojih staršev in razkrila, da je bila za njenega očeta usodna Alzheimerjeva bolezen. "Razmišljala sem o vseh čudovitih darilih, ki mi jih je dal kot oče. Otroci se učijo z zgledom in imela sem privilegij, da sem bila njegov otrok in da sem spoznavala svet skozi njegove oči," je zapisala Karen, ki je bila ob očetu, ko je zapustil ta svet.

Karen je očeta opisala kot "resnično srečno osebo", ki je na obrazu vedno nosila nasmeh in je cenila najpreprostejše stvari in naravno lepoto okoli sebe. "Ko odraščaš z nekom, ki vedno opozarja na dobro, se naučiš videti dobro," pravi temnolaska, ki se bo svojega očeta spominjala tudi po njegovi integriteti. "Držal je besedo, nikoli ni lagal. Nikoli ni govoril slabo o ljudeh, in ko so to storili drugi, ste lahko začutili, kako se je zdrznil."

Karen in Charles sta poročena od leta 2011. Charles je bil pred njo že dvakrat poročen in tudi za Karen je že en propadel zakon.


 

Komentarjev 3
 • Ender3 19:21 07.junij 2024.

  A moramo to tragedijo tudi slovenceljni prenašati. Bolani ste s tebi dvorjani..

 • Avatar Zoran
  StarMačk 18:42 07.junij 2024.

  Če je kaj tragičnega, potem so to naslovi tukajšnjih prispevkov!

 • Pierre 14:17 07.junij 2024.

  Vse lepo in prav, ampak KAJ NAS SLOVENCE TO ZANIMA????