Magazin > VIP
2203 ogledov

William in Harry skupaj na pogrebu, tako sta se gledala ...

prince harry Profimedia
Pokopali so njunega strica.

Princa William in Harry sta julija izgubila strica. Lord Robert Fellowes, ki je bil poročen z njuno teto Jane in je bil v 90. letih tudi zasebni tajnik pokojne kraljice, je umrl v starosti 82 let. Pokopali so ga v Norfolku, kamor je na presenečenje mnogih pripotoval tudi Harry. Debelo je pogledal tudi prečastiti Dan Tansey, ki je vodil bogoslužje za lorda Fellowesa. V pogovoru za The Sun je duhovnik dejal: "Šele ob odhodu mi je princ William stisnil roko in zelo kmalu zatem tudi princ Harry."

"Večina ljudi je bila presenečena, da je Harry prišel," pa je za ameriško revijo People povedal eden od 300 žalujočih, ki so se 29. avgusta v cerkvi sv. Marije v Snettishamu še zadnjič poklonili lordu, in dodal: "Lahko bi rekli, da je bil Harry vseh izjemno vesel." Tudi Williama? Brata, ki sta že lep čas sprta, sta ves čas ohranjala distanco in si menda nista namenila niti ene besede ...

Harry se je po poroki z vojvodinjo Meghan poslovil od kraljevih dolžnosti in od leta 2020 živi v Montecitu v Kaliforniji. Razhod z družino je bil grenak. Princu so hitro zaprli pipico do kraljevega proračuna in mu odvzeli varovanje. Harry se jim je maščeval z intervjujem za Oprah Winfrey, v katerem je s soprogo potarnal, da v palači živijo rasisti, in da Meghan, ki se je borila s samomorilskimi mislimi, ni nihče priskočil na pomoč. To naj bi bil tudi razlog, da sta zbežala v tujino.

Kakor koli že, mnogi so bili ob pogledu na Harryja močno ganjeni, saj se je princ tistega dne popolnoma posvetil maminim sorojencem, stricu Charlesu Spencerju in tetama, vdovi Jane Spencer in Sarah McCorquodale.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.